У вересні нас чекають небезпечні дні: астрологи назвали дати

31.08.2021, 22:30
99961

У вересні 2021 року буде кілька небезпечних днів, які можуть сильно зіпсувати наші справи в різних сферах життя. Не варто в ці дні повністю закриватися від зовнішнього світу, але ось обережність проявити варто обов’язково.

Читайте також: Що їсти, щоб відновити імунітет після COVID-19

У які дні варто бути більш обережними, від яких саме справ варто утриматися – розповіли експерти порталу Dailyhoro.

10 вересня

У цей день люди будуть схильні до суєти, не будуть виконувати свої зобов’язання та обіцянки, А також більш звичайного будуть схильні до слабкості та ліні. Все заплановане через це піде шкереберть, можуть зірватися важливі плани.

11 вересня

Положення планет спровокує неприємності у відносинах – можливі сварки, недовіра, ревнощі. Нещодавно розпочаті відносини можуть зруйнуватися. Постарайтеся в цей день триматися подалі від свого партнера, не пред’являти йому претензії та докори.

15 вересня

Цей день астрологи називають датою дисгармонії та дисбалансу, оскільки планети зійдуться в гримучій суміші. Наслідки можуть проявлятися після цього дня ще півтора місяця. Загостряться найшкідливіші звички, люди будуть схильні ризикувати даремно. Підвищиться ймовірність зрад і створення нових любовних трикутників.

21 вересня

Повний місяць в Овні. Такий день сам по собі буває досить складний, але у вогняному знаку він стає ще й небезпечним. Не виходьте за межі власної зони комфорту, займайтеся простими справами, а краще – відпочиньте.

27 вересня

Початок ретроградного Меркурія. Цей день стане періодом похмурої нудьги – на перший план вийдуть погані спогади та старі образи. Настрій буде змінюватися в хаотичному порядку – від моторошного роздратування до неймовірної ейфорії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com