“А що буде, коли зустрінуться?” Зеленського запросили пограти в карти з Януковичем на Закарпатті (фото, відео)

20.06.2020, 12:49
75995

Мешканка Закарпаття ромської національності Магдалина Дьопйош, яка назвала сина Зеленським, виявилася пристрасною фанаткою творчості президента і тепер сподівається, що він стане її кумом. Жінка запросила гаранта до себе додому хрестити сина і запропонувала можливість пограти в карти з Януковичем. Про це йдеться у сюжеті 24 каналу.

Читайте також: На Закарпатті новонародженій дитині дали ім’я Зеленський

Магдалина розповіла, що переглянула всі фільми та програми за участі Зеленського, коли він ще не був керівником держави. І через любов до цього таланту вирішила назвати сина на честь кумира.

Зеленський Дьопйош

Жінка розповіла, що свідоцтво про народження з таким дивним іменем зареєстрували швидко. Але через карантин дитину ще не хрестили, сподіваються крім того на приїзд президента.

Магдалина Дьопйош, мати маленького Зеленського

Всі сусіди Магдалини переконані, що у її сина буде велике майбутнє.

Тим часом у таборі впродовж останніх днів спостерігається справжній “бум”: багато людей приїздять туди подивитися на Зеленського.

Діти тішаться, що тепер мають свого Зеленського, а також запрошують Зеленського з Києва пограти в карти із Януковичем — 11-річний хлопчик з таким іменем живе у сусідньому дворі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com