“А яка вам різниця?”. У столиці батьки в спеку закрили маленьку дитину в авто

21.06.2019, 21:47
30176

У Києві на відкритій стоянці біля магазину батьки залишили свою маленьку дитину в закритій машині на сонці, а самі пішли у справах. Відео інциденту розмістив паблік ″Київ Оперативний″.

Читайте також: У Києві замінували станцію метро “Хрещатик”

Завдяки реакції перехожих, які не пройшли повз дитину, залишеній у біді, вдалося запобігти нещастю. Свою поведінку мати пояснила згодом тим, що дитина спала.

″Під’їжджаємо з дружиною до Епіцентру… А тут така картина: дитина сама в авто на сонці, у спеку. Викликали по гучномовцю цю безвідповідальну сімейку. Прийшла хвилин через10 тільки мати, батько залишився в магазині, навіть не хвилюючись, що щось могло статися з дитиною″, – йдеться в повідомленні до відео.

″Викликав поліцію, щоб хоча б провели профілактичну бесіду або повідомили відповідні органи опіки та піклування, щоб взяли цих горе-батьків на облік. На жаль, правоохоронці не приїхали, очікували хвилин 40-50″, – додав очевидець.

За його словами, мати так і не зрозуміла, що цей сон міг стати останнім у житті її дитини.

″Прийшов батько дитини і каже: ″А яка вам різниця, що буде з дитиною? я ж не вашу дитину залишив…″ Коротше, неадекват повний. Хотілося проломити ту дурну макітру… Свідок, який сидів в авто навпроти, не побачив дитину відразу, але каже, що авто припаркувалося близько 18:00, а ми приїхали десь о 18:40. Такі ось батьки″, – резюмував чоловік.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com