Адвокат Януковича заявив, що президент-утікач хоче повернутись до України

24.04.2019, 12:33
22255

Екс-президент України Віктор Янукович хоче повернутися в країну при Володимирі Зеленському, а його перебування в Росії тимчасове і вимушене. Про це виданню “Известия” розповів юрист колишнього глави держави Віталій Сердюк.

Читайте також: Янукович відмив мільйони доларів України через шведський банк

За словами адвоката Януковича, захист екс-президента України буде домагатися зняття всіх звинувачень і оскаржить вже винесений вирок.

Він також повідомив, що колишній очільник держави нещодавно надіслав Зеленському вітальне повідомлення. Разом з тим цей жест жодним чином не пов’язаний з його бажанням повернутися на батьківщину, запевнив адвокат. “Дійсно, наміри повернутися у Віктора Януковича є. І ми над цим працюємо з перших днів боротьби за його права. Обрання Зеленського жодним чином не впливає на саме бажання Віктора Януковича. Так само як це не впливає на нашу процесуальну роботу: як боролися, так і будемо боротися. Звичайно, на території Російської Федерації Віктор Янукович перебуває тимчасово і вимушено. І захист робить все, щоб відновити його права і довести, що всі звинувачення мали політичний, а не правовий характер”, – заявив Сердюк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com