“Аферюга..”, “Ч..шнік”: Ляшко виклав відео штовханини з Герусом

7.11.2019, 10:49
50913

Екснардеп Олег Ляшко виклав відеозапис конфлікту в аеропорті “Бориспіль” із нардепом від “Слуги народу”, головою комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово−комунальних послуг Андрієм Герусом. Відео Ляшко виклав у Facebook.

Читайте також: Герус заявив, ціни на газ для українців за сім місяців зменшилися на 35%

“Сьогодні випадково побачив у ЗОДі “Слугу народа” Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася − через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни−агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!” − написав Ляшко.

Під час конфлікту Ляшко називав Геруса “аферюгою”, “ч**шником” та вживав інших образливих слів.

На відеозаписі також видно, що конфлікт спровокував Ляшко, звинувачував Геруса та тицяв у нього пальцем. Той не витримав провокацій і почалася штовханина, під час якої Ляшко порвав Герусу сорочку. Відео знімав “помічник” Ляшка, іноді захищаючи його від натиску Геруса.

Сьогодні випадково побачив у ЗОДі «слугу народа» Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася – через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!

Опубліковано Олегом Ляшком Середа, 6 листопада 2019 р.

Нагадаємо, 6 листопада Олег Ляшко разом із своїм охоронцем у аеропорту Бориспіль напали на депутата від “Слуги народу” Андрія Геруса. Голова комітету зазначив, що Ляшко чекав на нього в аеропорту по вказівці Ахметова, котрому не вигідно зменшення вартості електроенергії та скасування схеми Роттердам+.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com