Акторку із серіалу “Відчайдушні домогосподарки” засудили до тюремного ув’язнення

15.09.2019, 14:54
42080

Суд у Бостоні виніс вирок актрисі Фелісіті Хаффман, відомої за однією з головних ролей у серіалі Відчайдушні домогосподарки, у справі про шахрайство, повідомляє CNN 13 вересня. Вона визнала свою провину.

Читайте також: Олена Кравець вперше показала обличчя своїх двійнят (фото)

Актриса повинна прибути до в’язниці не пізніше 25 жовтня, де відбуде термін у 14 днів. Також їй призначено штраф у розмірі 30 тисяч доларів і 250 годин виправних робіт.

За версією слідства, у 2017 році Хаффман заплатила 15 тисяч доларів керівникові компанії з підготовки до вступу в університети Вільяму Сінгеру, щоб він допоміг її дочці добре здати тест і потрапити у престижний коледж.

У березні Мін’юст США повідомив про найбільшу в своїй практиці схему шахрайства під час вступу до вищих навчальних закладів. Сінгер у 2011-2019 роках за хабарі допоміг десяткам абітурієнтів вступити до найкращих американських коледжів.

Обвинуваченими у справі стали 50 осіб, в тому числі понад 30 батьків. Найвідомішими серед них були Фелісіті Хаффман і ще одна актриса Лорі Лафлін. Вони обидві були затримані, але вийшли під заставу. Вирок Лафлін ще не винесено.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com