Актриса Ольга Атанасова розлучається з чоловіком

26.02.2023, 23:14
136517

Українська актриса Ольга Атанасова розповіла, що розірвала стосунки з чоловіком Сергієм ще до повномасштабного вторгнення, проте офіційно вона буде розлучена тільки в березні.

Читайте також: Артем Пивоваров отримав травму під час концерту (відео)

“Я не одружена. Ми давно розірвали стосунки. Дуже рідко спілкуємося. Дуже чекаю офіційного папірця. Сергій подав на розлучення ще за два місяці до повномасштабної війни. У перших числах березня я буду офіційно розлучена”, – сказала знаменитість.

В інтерв’ю Аліні Доротюк актриса зізналася, що на початку війни Сергій відвіз до Німеччини їхню спільну дочку Адель і двох своїх дочок від попередніх шлюбів. Сама зірка залишилася в Україні. Тоді вона думала, що так буде краще для дитини – Адель була б зі своїми сестрами в безпеці.

Але, коли вона дізналася, що Сергій взяв з собою і своїх колишніх дружин, Ольга була неприємно здивована, адже його діти були зі своїми мамами, а Адель – без.

Коли дівчинка в сльозах подзвонила мамі і сказала, що тата поруч немає, а вона залишилася з чужою жінкою, Атанасова ухвалила рішення летіти до дитини в Німеччину.

“Через два місяці я поїхала до Адель. Я зрозуміла, що відбувається щось погане. Вона звикла до іншого. Гроші, які я отримую в Німеччині, їх вистачає на те, щоб нормально і повноцінно поїсти. Витрачаю заощадження. Трохи повертаюся до реклами в Instagram”, – розповіла актриса.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com