Актуальні і модні стрижки сезону 2021-2022, ФОТО

9.08.2021, 15:44
98321

Хочете бути в тренді і привертати до себе увагу стильною зачіскою? Тоді познайомтеся з різноманітністю новітніх тенденцій в світі стрижок.

Джерело: Жіночий журнал “Вона

Популярне каре

Головне правило сезону – чим простіше, тим краще. Каре завоювало собі симпатії ще більше десяти років тому, але до цих пір залишається в тренді. Стрижка привертає увагу своєю індивідуальністю, створює ефектний образ, підкреслює оригінальність жінки.

Універсальність стрижки в тому, що її можна адаптувати під будь-який тип волосся і різну форму обличчя. Зустрічається величезна різноманітність типів каре, яке модниця може вибрати з наявного асортименту.

Каре буває:

класичне;
коротке, довге або подовжене;
асиметричне або багатошарове;
боб-каре;
градуйоване;
каре-каскад;
з чубчиком або без нього.

Французький шарм і чарівність

Стрижка «паж» була затребувана у молоді в ретро-стилі вісімдесятих років. Зараз вона знову виходить з тіні і набирає обертів.

Така стрижка популярна серед французьких красунь, подобається вона і нашим модницям. Чудово підходить жінкам як з густим, так і з тонким волоссям. Родзинкою такого варіанту стрижки є чітка, рівна лінія чубчика і пишний об’єм.

Чоловіки теж люблять цю стрижку, адже вона ідеально лягає, надає волоссю об’єму і густоти.

Одягніть на себе шапочку

Саме під назвою «шапочка» створюється ідеальний образ для жінок будь-якого віку. Стрижка акуратна, легко вкладається і не вимагає до себе багато зусиль.

Незважаючи на свою не дуже романтичну назву, шапочка створює витончений образ, прекрасно виглядає з натуральним і темним волоссям від шоколадного до чорного кольору.

Вона може надати сміливості і впевненості молодим людям. Актуальна як в урочистих випадках, так і чудово підійде для повсякденних образів.

Боб підходить всім

Стрижка боб популярна як у чоловіків, так і у жінок. Хлопцям вона надає елементу романтики, а дівчатам – сміливості та вишуканості. Чому боб залишається стильним і не набридає модникам і модницям? Тому що існує велика кількість його варіантів.

Кожен може вибрати те, що йому до душі. Серед різновидів: багатошаровий, градуйований, класичний, довгий або подовжений, боб-каре.

На перший погляд зачіска здається нехитрою, але так здається тільки спочатку. Стрижка вимагає високого професіоналізму від майстра, щоб вона підійшла саме вам. Якщо зробити акцент на різкі деталі, то вийде «вуличний» стиль.

Можна пальчиками трішки збити волосся на маківці, або лягти спати з мокрою головою, щоб отримати стильну недбалість.

Для того, щоб додати зачісці романтичного образу, слід зачесати волосся, приховуючи частину обличчя. Таємничість і загадковість тоді вам забезпечена. Цей hair-стиль поєднує в собі простоту в догляді і гармонію, він не підвладний часу.

Класика жанру

Стрижка «Гаврош» була відома ще понад сто років тому, як чоловіча зачіска. Прототипом служив завзятий хлоп’ячий образ з елементами хаотичності.

Сучасні люди вважають її як чоловічою, так і жіночою зачіскою. Завдяки своїй легкості, елегантності і універсальності вона підкорила як хлопців, так і дівчат. Головне – це правильна укладка, тоді ви отримаєте елегантний образ разом з універсальністю.

Каскад – актуальний в усі часи

Якщо ви хочете створити оригінальну зачіску з в’юнким локонами, це саме те, що ви шукали. Плавні переходи зверху вниз, природність і легкість – ось те, що ви отримаєте після стрижки.

Таку зачіску вибирають модниці як з коротким, так і з довгим волоссям. Відрізняється вона від інших тим, що ззаду створюються плавні спадаючі хвилі, що виглядає надзвичайно вишукано і романтично.

Шукайте свій стиль, тоді захоплені погляди будуть супроводжувати вас протягом усього життя!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com