Активіст Янтар, який посперечався із Зеленським, ніколи не воював і може бути причетним до вбивства – ЗМІ

31.10.2019, 13:31
49758

З’явилися нові подробиці про діяльність ветерана полку “Азов” (підрозділу спеціального призначення Національної гвардії України), активіста миколаївського осередку політичної партії “Національний корпус” Дениса Янтаря, який вступив у словесну перепалку з Президентом України Володимиром Зеленським у м. Золоте (Попаснянський район, Луганська область).

Читайте також: Стала відома дата розведення військ у Петрівському

Про це повідомило інтернет-видання “Главред”.

Як повідомило джерело в коментарі журналістам, Янтар не брав участі у бойових діях, а займався “зачисткою” мирних мешканців на Донбасі. Крім того, він міг бути причетний до вбивства місцевого мешканця.

“Янтар поранень і контузій не має, однак кілька разів потрапляв під обстріли, зокрема під час розграбування одного з будинків місцевих мешканців. Але сам “ветеран” часто розповідає про те, що брав участь у боях”, – заявило джерело.

За словами джерела, очільник “Нацкорпусу” Миколаївщини та його “бійці” займалися переважно рейдерством і рекетом, обкладаючи даниною бізнесменів і “віджимаючи” врожай у селян.

“У березні минулого року під гаслом відставки губернатора Олексія Савченка (в минулому – міліціонера) захопив з бандою Миколаївську ОДА (обласну державну адміністрацію), взявши в заручники депутатів облради”, – додало джерело.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com