Активісти під стінами НАБУ вимагають відставки корупціонера Ситника (відео)

18.02.2020, 12:50
63653

Біля будівлі НАБУ триває мітинг громадських активістів з вимогою негайної відставки директора агентства Артема Ситника. Акція під назвою “Сніданок з корупціонером” почалася в понеділок 17 лютого.

Читайте також: Голову НАБУ Ситника викликали на допит в ГПУ

Повідомляється, що активісти підігнали до будівлі фури, яку використовують як сцену. Крім того, біля входу в НАБУ за столом з екзотичними фруктами і напоями сидить активіст в масці з обличчям Ситника, який символізує елітний відпочинок директора НАБУ на мисливській базі в Сарнах з дорогим алкоголем, делікатесами і розбитими квадроцикламі, який був оплачений за чужий рахунок. За планами організаторів, акція є безстроковою і буде тривати до звільнення Ситника.

Нагадаємо, що 13 грудня 2019 року директор НАБУ Артем Ситник програв апеляцію в Рівненському апеляційному суді щодо рішення Сарненського суду Рівненської області, який восени визнав директора Ситника винним в адміністративному порушенні під час відпочинку в Рівненській області. Після цього Ситник був офіційно внесений до реєстру корупціонерів НАПКА.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com