Активісти закидали будинок Гладковських фаєрами і салютами (відео)

26.02.2019, 21:49
13936

Сьогодні активісти з “Нацкорпусу” і “Нацдружини” прийшли до маєтку сина першого заступника секретаря РНБО Ігоря Гладковського в Козині, щоб висловити свої вимоги. Про це йдеться в повідомленні на сторінці “Національного корпусу” в соціальній мережі Facebook.

Читайте також: Вкрадені мільйони з армії: журналісти показали шокуюче розслідування про корупцію оточення Порошенка (відео)

“Гладковським передали привіт за злодійство на оборонці. Салюти, фаєри, червона фарба з” грошима “біля входу в садибу. Дивом не загорівся сам будинок”, – написав журналіст Влад Красінський в Facebook.

Серед вимог активістів провести розслідування і, в разі підтвердження наведених у розслідуванні “Віснику державних закупівель” фактів, притягнути до кримінальної відповідальності першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, учасників схеми: Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогоза, керівництво ГК “Укроборонпром”, а також директорів всіх державних підприємств, які були контрагентами і учасниками схеми, і взяття під варту всіх зазначених осіб.

Крім того, серед вимог протестувальників відсторонення від займаних посад керівництво ГК “Укроборонпром”, а також директорів всіх державних підприємств, які були контрагентами і учасниками схеми.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com