Алан Бадоєв розповів деталі підготовки до “Ходи Гідності”, яку він зрежисерував

24.08.2019, 14:15
38690

24 серпня уся країна святкує День Незалежності. На честь 28-ї річниці Дня Незалежності в Києві пройшла “Хода гідності”, режисером якої став відомий кліпмпейкер Алан Бадоєв.

Читайте також: 13 тисяч правоохоронців забезпечують порядок на Ході Гідності у Києві

Режисер розповів, що вдячний президенту Володимиру Зеленському, який поручив його в організації урочистої частини святкування Дня Незалежності, пише ТСН.

“Для мене було величезною честю взяти участь в організації урочистої частини святкування Дня Незалежності.  Це був виклик для всієї моєї команди, і ми його прийняли.  Тому що завдання, яке поставив перед нами Володимир, повністю співпадало з нашими уявленнями про те, як повинно виглядати свято незалежності України! Я опинився серед прекрасних і красивих людей, які створюють своєю працею і талантом майбутнє нашої країни.  Люди – наша головна сила, гордість і надія!  А єдність – це ключ до миру та добробуту для всіх громадян нашої великої, талановитої, красивої і багатої країни!” – підсумував Бадоєв.

Варто відзначити, що допомагала організувати Алану Бадоєву урочисту частини святкування 28-ї річниці Дня Незалежності також Олена Коляденко.

Під час “Ходи гідності” також виступила народна артистка України Тіна Кароль, яка заспівала куплет гімну на даху консерваторії у ефектному вбранні.

Зазначимо, “Хода гідності” на Майдані складалася з трьох частин, слоган яких звучав: “Ми – Різні, але Ми – Єдині”.  Хода почалася з проголошеної хвилини мовчання на Алеї Небесної сотні, як символу пам’яті про минуле, без якого неможливе майбутнє. У другій частині підняли національний символ України – прапор. А у третій заключній частині Ходи Президент України вручив державні нагороди.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com