ALEKSEEV опинився в списку учасників концерту в Кремлі (фото)

2.06.2021, 19:05
97428

Популярний український виконавець ALEKSEEV збирався виступити на концерті в честь композитора Володимира Шаїнського. Захід має відбутися в Москві, в Кремлівському палаці, 13 червня. Однак незабаром його ім’я зникло зі списку учасників.

Читайте також: Названо знаки Зодіаку, яким завжди щастить у коханні

Підтвердженням цьому є афіші, які були опубліковані раніше. Крім того, в свіжому випуску “Вечірній Ургант”, ведучий програми Іван Ургант назвав артиста, як одного з учасників концерту, передає видання “Сегодня”.

“13 червня на сцені Державного Кремлівського палацу – концерт, присвячений 95-річчю Володимира Шаїнського. Учасники: Лариса Доліна, Валерія, Сосо Павліашвілі, Алсу, ALEKSEEV і багато інших”, – сказав ведучий.

Так, можна помітити, що на старих афішах дійсно було ім’я українського співака, яке незабаром зникло звідти. Сам же ALEKSEEV поки ніяк не прокоментував цю ситуацію.

Афіша концерту за участю артиста.
Афіша заходу за участю артиста.

Відзначимо, що раніше артист в інтерв’ю заявляв, що вважає себе патріотом своєї країни і любить справу, яку обрав:

“Я вважаю, що треба бути патріотом своєї країни і своєї справи, безумовно. Я люблю Київ, це моє рідне місто, де я завжди буду жити. Я дуже люблю Україну і тому у мене з цим ніяких проблем немає. Крім того, я люблю свою справу”, – говорив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com