Аліна Гросу показала, як змінилась за ці роки

5.12.2021, 16:00
106490

Відома українська співачка Аліна Гросу активно веде свій мікроблог та часто тішить шанувальників цікавими моментами зі свого життя

Цього разу зірка вирішила показати, як з роками змінювалась її зовнішність.

На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала колаж, який складався з двох світлин. На першій Гросу 13 років, вона позує у білій сорочці та сірих штанах-бананах. На другій зірці вже 26, і вона зображена в стильній чорні сукні та червоному гольфі. Цікавим є те, що на обох знімках співачка позує без макіяжу та з розпущеним кучерявим волоссям. Більше того, вони зроблені без жодних фільтрів.

Читайте також: 19-річна наречена “Холостяка” Макацарії заблищала в святковому образі: “Ліза, яка ти красива!”

Порівнюючі зміни, які відбувалися з нею протягом цих років, Аліна помітила, що їй вдалося суттєво схуднути. Гросу зізнається, що й досі дуже відповідально ставиться до свого харчування. Вона не переїдає, постійно підраховує калорії та вживає багато води протягом дня. Вона вважає, що завдяки цьому, їй вдалося досягти таких результатів.

Крім цього, співачка наголосила, що радіє тому, що є люди, які любили її колишньою. Жартома вона розповідає, що, навіть якщо вона знову поправиться, у неї все-одно залишаться прихильники, які будуть її продовжувати любити.

Також у своєму дописі Аліна спростувала чутки про те, що вона вдавалася до послуг пластичного хірурга та змінила ніс. Співачка попросила звернути увагу на те, що він завжди був маленьким.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com