Аліна Гросу вийшла заміж (фото)

8.06.2019, 14:19
28321

Українська співачка Аліна Гросу зустріла свій 24-ий день народження 7 червня вже заміжньою жінкою.

Читайте також: Настя Каменських похизувалась пікантними знімками з Потапом із медового місяця

Радісною подією вона похвалилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши перші фотографії після офіційної церемонії одруження.

“З днем народження мене! Свій 24 рік я зустрічаю вже заміжньою дівчиною. Можна сказати, коханий прийняв мене в свою сім’ю і подарував мені її до мого дня народження! Тепер я точно говоритиму, що моє серце не вільне! У ньому є багато-багато любові. Так як рідних людей / членів сім’ї у мене стало в два рази більше”, – зворушливо написала вона.

Гросу уточнила, що вони тільки розписалися. А зробили це 1 червня, про що мовчали. Саме весілля, що обіцяє бути розкішним, відбудеться найближчим часом.

“Ну а сьогодні моє свято. Піду підніму келих за те, щоб цей рік був ще кращим. За те, щоб і ви були щасливі, улюблені і закохані! Дякую вам, що ви у мене є! І що щиро радієте за моє щастя.. . Я це дуже ціную”, – підсумувала вона.

Шанувальники в коментарях накинулися з привітаннями, адже вони довго чекали на цю подію. “Вітаю”, “Коли чоловіка вже покажеш”, “Щастя вам”, – привітали фоловери.

 

View this post on Instagram

 

❤️? С днём рождения меня!? Свой 24 год я встречаю уже замужней девушкой??❤️ Можно сказать, любимый принял меня в свою семью и подарил мне её к моему дню рождения!)) теперь я точно буду говорить, что мое сердце не свободно!!!))) в нем есть много-много любви..так как родных людей/членов семьи у меня стало в два раза больше❤️❤️❤️ Свадьба ещё будет ??? а вот роспись уже была (1 июня) чтоб точно запомнить???? и поздравлять друг друга каждый год с этим событием!)) Ну а сегодня мой праздник? пойду подниму бокал за то, чтоб этот год был ещё лучше))) за то, чтоб и вы были счастливы, любимы и влюблены!!!)) #УРА Пы.сы. Спасибо вам, что вы у меня есть! И что искренне радуетесь моему счастью… я это очень ценю❤️ #люблювсехикаждого

A post shared by GROSU (@alina_grosu) on

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com