Alyosha і Тарас Тополя стануть батьками втретє

28.04.2020, 11:50
70835

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя та співачка Alyosha поділилися радісною звісткою.

Читайте також: 70-річний Річард Гір став батьком утретє

Зіркове подружжя офіційно підтвердило, що невдовзі втретє стане батьками. Чутки про те, що Alyosha знову перебуває у цікавому стані з’явилися у Мережі ще у середині лютого, проте тільки зараз виконавиця наважилася розповісти про прийдешнє поповнення у родині.

Тарас Тополя та Alyosha прикрасили digital-обкладинку журналу Viva. В інтерв’ю виданню майбутня мама розповіла, що вони хотіли ще одного малюка, проте сподівалися на долю.

“У мене було бажання народити третю дитину, а коли це має статися – не моє і не Тараса рішення, а Творця. Ми не спеціально. Я просто відчувала, що це станеться і була готова до цього. Ми обидва дуже раді, що нас вибрала ще одна душа, яку ми оточимо любов’ю…”, – сказала Alyosha.

Тарас, своєю чергою, додав, що сини (артисти виховують двох синів – Романа та Марка) на новину про поповнення в родині відреагували емоційно і радісно. І з упевненістю заявив:

“Роман – дуже чуттєвий молодий чоловік. Впевнений, він даватиме дитині багато ласки і любові. А Марк, своєю чергою, оберігатиме від кривдників в майбутньому, адже у нього такий характер, що може постояти і за себе, і за весь під’їзд”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com