Американський мільярдер повісився у в’язниці на Мангеттені

10.08.2019, 18:47
36822

Звинувачений у торгівлі людьми та педофілії американський мільярдер Джеффрі Епштейн повісився у камері.

Про це повідомляє Вголос.

Читайте також: У СІЗО Харкова повісився затриманий чоловік

Видання повідомляє, що Джеффрі Епштейн повісився в камері у в’язниці на Мангеттені, у Нью-Йорку. Його тіло знайшли сьогодні вранці у виправному центрі приблизно о 7:30.

У 2007 році мільярдера Джеффрі Епштейна звинувачували у сутенерстві та схилянні декількох десятків неповнолітніх до проституції.  Розслідування велося в 2002-2005 роках у Нью-Йорку та Флориді. Тоді Епштейн пішов на угоду зі слідством – його справою займався Алекс Акоста, який тоді був прокурором Південної Флориди і погодився на угоду з Епштейном.

У результаті той просидів у в’язниці лише 13 місяців замість багаторічного, а можливо, і довічного терміну, який міг призначити йому суд. Крім того, Акоста погодився приховати факт угоди зі слідством від жертв у цій справі.

Проте в листопаді 2018 року газета The Miami Herald опублікувала власне розслідування, присвячене справі Джеффрі Епштейна і ролі в ньому Алекса Акости. За старою справою журналістам вдалося знайти близько 60 жертв насильства з боку Епштейна.

Читайте також: На Одещині знайшли повішеним колишнього голову РДА

У лютому нинішнього року суддя окружного суду по Південній Флориді Кеннет Марра ухвалив, що приховування інформації від жертв було незаконним.

7 липня 2019 року влада США затримала Епштейна. За версією слідства, Епштейн отримував сексуальні послуги від неповнолітніх дівчат і “позичав” їх впливовим людям. Мільярдер не визнав провину, а занадто м’яка угода з Епштейном викликала публічну критику на адресу Акости.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com