Андрій Білецький про клептократичну систему Порошенка, яка обікрала усіх українців

11.03.2019, 15:10
15803

Лідер “Нацкорпусу” Андрій Білецький, який пообіцяв зривати “проплачені мітинги” президента Петра Порошенка в регіонах, заявив про плани гаранта усунути лідерів полку “Азов” за допомогою “сірого кардинала” Дніпра Олександра Петровського (на прізвисько “Нарик”). Про це він повідомив під час сьогоднішнього брифінгу, пише “Страна”.

Читайте також: “Кожну копійку в зубах принесуть”, – Порошенко пообіцяв повернути вкрадене в української армії (відео)

За словами Білецького, система розкрадання грошей в оборонній промисловості людьми Порошенка на чолі з екс-заступником голови РНБО Ігорем Гладковським, завадила побудувати в країні нормальну оборону. Він підняв питання виробництва мінометів “Молот”, які проводилися структурами близькими до нардепа Сергія Пашинського, а також закупівлі санітарних автомобілів “Богдан” фірмами, афілійованими з владою.

“Ми витрачаємо 5% ВВП на оборону. Кожен українець викладається, щоб країна стала безпечною і ми виграли війну на сході. Щоб ми жили в спокої. Але клептократична система Порошенка залізла в кишені кожного українця, обікрала військових, пенсіонерів, волонтерів… Ця система обікрала всіх. Після розслідування Дениса Бігуса у нас є дані про злочини бізнес-партнера Порошенка Олега Гладковського, якого ми вимагаємо посадити”, – заявив Білецький.

Лідер “Нацкорпусу” запросив всіх українців долучатися до акцій націоналістів, щоб залучити до цієї теми увагу. З суботи, 16 березня, “Нацкорпус” відмовиться від символіки і буде виступати на мітингах як прості українці.

За словами Білецького, їм відомо про тиск з боку людей президента після акції “Свинарчук Порошенко – за ґрати”. За даними інсайдерів, “тітушки” Олександра Петровського (дніпропетровського авторитета Наріка) здійснюватимуть фізичний тиск на “Нацкорпус” і полк “Азов”, курирувати цю роботу буде нардеп від БПП Ігор Кононенко.

Також він повідомив про провокації, які можуть застосовуватися найближчим часом. Так, в Житомирі в перших рядах можуть бути присутніми 18-річні солдати-строковики ЗСУ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com