Андрій Макаревич: “80% населення землі – ідіоти. Треба це прийняти”

23.02.2019, 21:47
13544

Російський музикант Андрій Макаревич заявив розповів, що буде і далі їздити на гастролі в Україну. Він зазначив, що росіяни почали розуміти – влада зробила “жахливі” помилки. Про це пише Lenta.ru

Читайте також: Новорічне звернення Путіна розлютило росіян

Російський музикант Андрій Макаревич, який увійшов до громадської ради при комітеті Держдуми РФ з культури, заявив, що якщо на раді раптом піднімуть тему українського політв’язня Олега Сенцова, він, як і раніше, скаже, що режисер “сидить зовсім неадекватно скоєному “.

Макаревич зазначив, що незважаючи на те, що члени ради є люди з протилежними поглядами, на питання культури вони дивляться однаково.

“Ми можемо на якісь речі, політичні, в тому числі, дивитися під різним кутом. Але, як не дивно, коли говоримо про культуру – в думках сходимося. Для мене це важливо. Будучи ворогом усіляких заборон, я тим не менш сам попросив про одну заборону: давайте заборонимо кричати по телевізору, заборонимо кричати одночасно кільком виступаючим. Тому що це просто калічить психіку людей. Взагалі, 80% населення землі – ідіоти. Треба це прийняти як реальність”, – підкреслив музикант.

На питання журналіста, що б він відповів на пропозицію членів ради перестати гастролювати по Україні, Макаревич сказав: “Відповім, вибачте, а яке ваше діло? Їздили і ще поїдемо. Це ми самі вирішуємо”.

Він висловив думку, що росіяни починають розуміти “жахливі помилки”, вчинені владою країни.

“Ти вранці прокинувся, зайшов на свою сторінку в соцмережі, прочитав там три хамські репліки і подумав, що весь світ тебе обісрав? А це просто три бота, три говіння бота. Я на це ніколи не звертаю уваги. Хто там за мене , хто – проти. Я – не кандидат в президенти, мені не потрібен електорат. Я бачу, що сьогодні мене читають і ставлять лайки набагато більше людей, ніж два роки тому. З чого роблю висновок, що два роки тому, на жаль, я мав рацію. “Завдяки” жахливим помилокам нашої влади ми потрапили в гівно, в якому зараз сидимо. І люди це починають розуміти “, – додав музикант.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com