Андрій Портнов повідомив деталі свого допиту у ГПУ

29.07.2019, 19:52
35032

Генпрокуратура допитала у справі Майдану заступника глави Адміністрації президента часів Януковича Андрія Портнова. Про це повідомляє ″Громадське″.

Читайте також: Обшуки у будинку соратника Порошенка: Портнов передає привіт експрезиденту

Відзначається, що допитувати його повинні були в якості свідка зловживання владою правоохоронцями та організації умисних вбивств у справі про перешкоджання Євромайдану в листопаді 2013 – лютому 2014 років.

″Слідчі встановлювали, що було 18, 20, 21 лютого. За всіма цими фактами я вже неодноразово давав свідчення. Допит пройшов у теплій дружній обстановці″, – сказав Андрій Портнов, вийшовши з ГПУ.

За його словами, сьогодні було два допити у справі Майдану, в якій він фігурує як свідок. Він також зазначив, що допити вважає спробою його залякати.

″Я думаю, що оскільки я вже на цю тему давав відповіді і зараз мене знову допитали – основною метою було відволікти мене і дати мені сигнал, щоб я, можливо, зменшив тему щодо Порошенка. Тему ми не зменшимо – посилимо. Залякувати нас не потрібно″, – сказав екс-чиновник.

Крім того, Портнов звинуватив спікера Ради Андрія Парубія та директора департаменту спецрозслідування Сергія Горбатюка в організації злочинного угруповання. За словами Портнова, основною метою діяльності Горбатюка є ″відхід від відповідальності тих, хто причетний до масових вбивств на Майдані″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com