Анджеліна Джолі показала світові фотографії українських дітей, що біжать від війни

16.03.2022, 19:00
114741

Голлівудська акторка та спеціальний посол ООН заявила, що війна призведе до травм, втраченого дитинства та розбитих життів цих та багатьох інших дітей в Україні.

Читайте також: Коли Україна може піти у контрнаступ: пояснює військовий експерт

Карусель зображень починається з фотографії чоловіка та жінки з дітьми, які чекають переходу через річку після втечі з Ірпеня, що неподалік Києва.

На другому знімку хлопчик-підліток лежить на лікарняному ліжку поряд з матір’ю, поки його лікують від травм, отриманих внаслідок нападу російських окупантів. На третьому зображенні дитина хвора на рак обіймає чоловіка в підвалі лікувального закладу, який служить бомбосховищем.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Angelina Jolie (@angelinajolie)

“Окрім мільйонів людей, які втікали за межі України, близько 2 мільйонів людей переміщені всередині своєї країни, багато з них опинилися у пастці бойових дій, позбавлені доступу до допомоги і перебувають у прямій фізичній небезпеці”, — підписала пост акторка. “Без припинення війни діти заплатять найвищу ціну — травмами, втраченим дитинством та розбитими життями”.

Джолі сказала, що разом з її колегами з @refugees зосереджена на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту та основних прав людини переміщених осіб та біженців у регіоні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com