Анджеліна Джолі показала уламок російської ракети: як він потрапив до голлівудської зірки

5.05.2022, 16:02
118934

Голлівудська акторка та спеціальна пані посол ООН у справах біженців Анджеліна Джолі, яка була у Львові, показала у своєму Instagram уламок російської ракети.

Читайте також: Українські біженці влаштували табір під Мехіко в очікуванні в’їзду до США

Американській зірці “подарунок” презентувала уповноважена президента з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’я Герасимчук. Уламок ракети їй дала 4-річна дівчинка Вікторія з Бородянки Київської області.

Про це Дар’я Герасимчук розповіла в ефірі “Сніданку з 1+1”.

“Я побачила дитину на вулиці біля будинку. Подарувала їй іграшку. Вона за п’ять хвилин до мене прибігла і каже: “Тьотя, у мене для тебе є подарунок – гарний камінчик”. Її тато потім розказав, що це уламок ракети. Він відлетів від сусіднього будинку до їхнього. Дитина гралася цим уламком”, – розповіла уповноважена президента.

За її словами, довго берегла такий “подарунок”: провезла усіма країнами і показувала, якими “іграшками” граються українські діти війни.

“Це мій особистий подарунок, який був дуже важливим для мене. Я подарувала його пані Анджеліні. Я хочу, щоб вона могла показати – з якими недитячими іграшками граються зараз наші діти. Як ось такі гарні “камінчики” руйнують за секунду життя наших дітей”, – наголосила Дар’я Герасимчук.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com