Аншлаг та жодних заворушень: Ані Лорак вперше за сім років дала концерт в Україні

17.08.2021, 17:48
98917

Співачка Ані Лорак, яка не так давно з донькою відпочила у Туреччині, вперше за сім років дала сольний концерт в Україні.

Читайте також: Ані Лорак показала свій розкішний маєток під Москвою за 3 мільйони євро (фото)

У понеділок, 16 серпня, артистка виступила в клубі “Ітака” В Одесі. Виконавиця з’явилася на сцені о 22:40. Попри безліч гнівних коментарів у соцмережах, сам концерт минув доволі спокійно. Жодних заворушень, чи навіть натяків на невдоволених активістів не було.

Виступ Лорак тривав півтори години. Людей зібралося стільки, що яблуку не було де впасти. Для шанувальників Ані виконала близько 20 пісень, більшість серед них були російськомовні, але не обійшлося і без “Мрій про мене мрій”, “А я не можу жити без тебе”, “Розкажи”.

На відміну від Світлани Лободи, яка виступила у сусідньому клубі “Ібіца” напередодні і яка запевняла, що вона своя, “наша”, Лорак цієї теми не торкалася. Про війну між Україною та Росією не говорила і не намагалася виправдатися за свої гастролі територією країни-агресора.

Зазначимо, що сьогодні, 17 серпня, Ані Лорак відіграє другий сольний концерт в “Ітаці”.

Нагадаємо, що у листопаді 2017-го Ані Лорак неочікувано виступила у Палаці “Україна” у Києві на шоу, присвяченому 15-річчю балету “Freedom”. Це стало справжнім шоком, адже в афішах вона вказана не була. Було лише зазначено, що очікується “спеціальний гість”.

Останній свій сольний концерт Лорак в Україні дала 2014 року. Тоді її виступ обурив активістів, концерт спровокував масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пояснювали тим, що у розпал воєнних дій на сході України Лорак не цуралася їздити до країни-агресора Росії, отримувати там нагороди. А згодом залишитися там і працювати.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com