Apple відкриває представництво в Україні

26.05.2020, 21:48
73646

Компанія Apple зареєструвала товариство з обмеженою відповідальністю в українській юрисдикції.Відповідний запис з’явився в державному реєстрі юросіб і фізосіб−підприємців, пише УНІАН з посиланням на видання AIN.UA.

Читайте також: Apple та Google планують розробити технологію відстеження хворих на COVID-19

Датою реєстрації зазначено 15 квітня 2020 року, адресу офісу − IQ Business Center, директор компанії − Роман Гуменюк. При цьому, в самому реєстрі кінцевим бенефіціаром вказана Apple Inc.

За словами одного з джерел видання, українська компанія дійсно відкривається американською Apple. Але офіційного підтвердження поки немає.

Читайте також: Компанію Apple оштрафували на 25 млн за уповільнення робити старіших моделей телефонів

За словами джерела на ринку, відкриття юрособи Apple в Україні − однозначно важливо: “Швидше за все, самі займатися дистрибуцією продуктів вони не будуть: це тривалий складний процес. Але можуть авторизувати ще кілька інших постачальників легальної продукції в країну. Плюс − запустити більше локалізованих сервісів. У будь−якому випадку, юридична присутність − важливий знак для ринку”.

За даними AIN.UA оголошення про старт роботи підрозділу Apple в Україні може відбутися вже цього літа. Однак офіційно компанія поки не підтвердила свої плани працювати на українському ринку. Роман Гуменюк підтвердив, що очолює офіційне дочірнє підприємство Apple в Україні. Також він сказав, що на плани щодо запуску бізнесу Apple в Україні вплинув карантин.

“Через обмеження на перельоти та пересування іноземного менеджменту поки складно щось планувати”, − заявив він в коментарі Liga.Tech. 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com