Apple завезла в Україну першу офіційну партію iPhone 13 (фото)

10.10.2021, 13:30
102643

9 жовтня в аеропорт “Бориспіль” прибула перша офіційна партія продукції Apple.

Читайте також: “Доступні ліки” поповнилися новими препаратами: лікар назвав список

Загалом до України прибуло понад 8 тисяч смартфонів лінійки iPhone 13 із заявленою вартістю понад 7,5 мільйона доларів, повідомляє Державна митна служба.

Митники вже розпочали оформлення товару.

У відомстві нагадали, що 30 червня компанія Apple відкрила офіційний офіс в Україні.

“Офіційний імпорт компанією Apple своєї продукції є ще одним кроком у боротьбі з контрафактом (підробками) та із незаконним ввезенням товарів. Підроблена продукція може мати неправильну конструкцію та призводити до проблем із безпекою. Незаконний імпорт призводить до втрат державного бюджету. … Лише за останні два тижні після презентації iPhone 13 Держмитслужба виявила спроб незаконного ввезення нового смартфону майже на 2,2 мільйона гривень“, – кажуть у митній службі.

Очікується, що компанія заведе всю лінійку своїх товарів та відкриє власний сервіс з обслуговування своєї продукції.

Фото facebook.com/UkraineCustoms

Фото facebook.com/UkraineCustoms

Новий iPhone 13: що відомо

У вересні компанія Apple презентувала свій новий флагман – смартфон iPhone 13. Апарат представлено у двох розмірах: звичайному з діагоналлю 6,1 дюйма (799 доларів) і 5,4-дюймовому Mini (за 699). Його можна вибрати з п’яти різних кольорів: рожевого, синього, червоного, “темної ночі” і “сяючої зірки”.

За твердженнями розробників, передня панель виконана з Ceramic Shield, яке міцніше будь-якого іншого скла для смартфона. Обіцяється також висока водонепроникність – на рівні IP68.

Головне оновлення – дві розташовані по діагоналі камери. Новий “айфон” розробники також обладнали шестиядерним центральним процесором, акумулятором з підвищеною місткістю, на 28% більш яскравим екраном на основі Super Retina XDR і поліпшеною 16-ядерною системою машинного навчання Neural Core, яка здатна виконувати 15,8 трильйона операцій на секунду.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com