Арахамія розповів, хто фінансуватиме “Слугу народу” на місцевих виборах

18.05.2020, 19:47
72803

У “Слуги народу” є модель, яка може залучити бізнес до фінансування рекламної кампанії партії під час передвиборної кампанії. Якщо ж вона провалитися, в партії будуть шукати баланс. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія, передає УНН.

Читайте також: Українці назвали найкращого президента за роки незалежності: неочікуваний результат

“Достатки (кандидатів у партії “Слуга народу” на місцевих виборах – ред.) не буде критерієм, нам все одно абсолютно… Гроші потрібні на виборах, але у нас модель, ми не знаємо, чи спрацює вона чи ні. Приблизна модель така, що бізнес, який зацікавить, це ж місцеві вибори, тут менше політики, більше каналізації, доріг, місцевих парків і осмислення якихось там міських проблем. З’явилося багато небайдужих компаній з яскраво вираженою соціальною позицій, які прямо приходять і кажуть: “Ми хочемо, щоб ці старі злодії розбіглися, ви самі вибираєте людей молодих, досвідчених, але з чистою репутацією і професіоналізмом, а ми готові жертвувати в партійний фонд, для того, щоб ви могли не відмовляти собі у виборчій програмі і не брати ні перед ким ніяких зобов’язань”. Якщо так може статися, це гіпотеза, то буде дуже крутий крок”, – зазначив Арахамія.

За його словами, це будуть перші вибори, які можна буде зробити таким шляхом.

“Якщо немає, то доведеться, як завжди, шукати баланс, умовно є в списку учитель, у якого немає грошей на вибори, і є в списку бізнесмен у якого є гроші, треба знайти нормального бізнесмена і сказати, ти повинен профінансувати себе і ось цього хлопця вчителя, умовно має працювати так”, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com