Арештований Павло Гриб перервав оголошене голодування

30.03.2019, 16:45
18767

Павло Гриб, якого сцеслужби Росії звинуватили у нібито підготовці теракту на шкільній лінійці в Сочі, припинив голодування.

Читайте також: Україського політв’язня Гриба засудили до 6 років в’язниці

Незаконно засуджений у РФ українець Павло Гриб, що перебуває в СІЗО в Ростові-на-Дону, припинив оголошене 22 березня голодування. Про це голова громадської спостережної комісії (ГСК) Ростовської області Леонід Петрашис повідомив ТАСС.

“29 березня Гриб написав заяву про припинення голодування після проведення з ним роз’яснювальної бесіди керівництвом СІЗО №4 про можливі погіршення здоров’я, пов’язаних з припиненням прийому їжі”, – сказав Петрашис.

За його словами, того ж дня Гриб був вивезений на медичне обстеження до Міжобласної лікарні ФСВП № 19 (МОТБ-19). Петрашис стверджує, що стан здоров’я Гриба задовільний, оперативного лікування він не потребує, “перешкод для утримання під вартою немає”.

Нагадаємо, що у Павла важке вроджене захворювання – портальна гіпертензія, йому необхідно щоденне специфічне лікування. Влада Росії не допускає українських лікарів до Павла в СІЗО.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com