Арештували 700 мільйонів гривень: в Україні викрили одну з найбільших гемблінгових компаній

6.02.2024, 09:28
153761

В Україні правоохоронці арештували 700 мільйонів гривень з рахунків однієї з найбільших гемблінгових компаній. Їх підозрюють в ухиленні від сплати 1,2 мільярда гривень податків.

Читайте також: Окупанти просунулися біля трьох українських міст – ISW, актуальна мапа бойових дій

Про це повідомили в пресслужбі Бюро економічної безпеки.

Як стало відомо, правоохоронці викрили одного з найбільших ліцензіатів азартних ігор в Інтернеті в ухиленні від сплати 1,2 мільярда гривень податків. Слідчі встановили, що група осіб з-поміж  співробітників компанії організовувала неліцензійні азартні ігри в Мережі.

“Використовуючи понад 30 дзеркальних сайтів, які мають схожі до ліцензованого сайту інтерфейси, а також “міскодинг” платежів, вони налагодили схему ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Встановлено також, що ліцензіат азартних ігор не знаходився за адресою, яка визначена в ліценції КРАІЛ. А його службові особи умисно приховували докази – документи та іншу інформацію, що необхідні  для всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин злочину.  Наразі на 700 мільйонів гривень, що розміщені на рахунках компанії, накладено арешт. Досудове розслідування триває”, – розповіли в БЕБ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com