Арсен Аваков думає, що дебати на “Олімпійському” можуть поділити українців

5.04.2019, 09:32
19527

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що під час проведення дебатів на НСК “Олімпійський” буде забезпечено правопорядок належним чином, якщо рішення про такий формат зустрічі кандидатів буде схвалене.

Читайте також: Повідомили, хто буде модератором дебатів між Порошенком та Зеленським

В ефірі програми “Право на владу” Арсен Аваков повідомив про готовність МВС забезпечити порядок під час дебатів на “Олімпійському”.

“Ми, безумовно, забезпечимо порядок. Слава Богу, ми проводили і фінал Ліги чемпіонів, і матчі збірної – і були відчайдушні протистояння”, – говорить міністр.

Аваков також розповів, що вирішив сто днів мовчати про власні уподобання на виборах. Однак захотів зробити політичну заяву – звернутися до кандидатів другого туру з приводу їх дебатів. “Дві групи фанатів на стадіоні – що це таке? Це поділ країни. Я кажу про ще один ризик, який у нас є. І звертаюся до наших кандидатів: давайте не розгортати цю спіраль “хто проти мене, той агент Кремля” чи “хто не за мене, той адепт старого”. Це дуже небезпечна ситуація”, – зауважив чиновник.

“Але головне, що потрібно знати: ми забезпечимо абсолютну безпеку на цих виборах. У тому числі, й на дебатах”, – підсумував Аваков.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com