Арсен Аваков зустрівся з рідними застреленого хлопчика

4.06.2019, 21:13
27804

Міністр внутрішніх справ України Аваков та керівник Нацполіції Сергій Князєв зустрілися з мамою  та бабцею Кирила Тлявова, який помер від вогнепального поранення в голову. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Читайте також: Керівник Нацполіції Київської області подав у відставку через смерть хлопчика, якому в голову вистрілили поліцейські

Відзначається, що під час спілкування чиновники висловили свої співчуття родичам дитини.

″Рідні Кирила попросили організувати психологічну допомогу для старшого сина Дениса Тлявова. Була досягнута домовленість, що Нацполіція направить в сім’ю Тлявових фахівців-психологів, що спеціалізуються на роботі з людьми, які пережили втрату близьких″, – йдеться в повідомленні.

Князєв запевнив жінок, що з боку поліції буде надана вся необхідна допомога для розслідування обставин трагедії.

″Я вам обіцяю, що ми будемо уважно стежити за ходом розслідування і тісно комунікувати з ДБР і прокуратурою. Я сподіваюся, що суд призначить адекватне покарання″,  –підкреслив Аваков.

Глава Нацполіції повідомив, що співробітники управління НПУ в Київській області вирішили перерахувати сім’ї загиблого свій одноденний заробіток. Він пообіцяв, що поліція надасть всю необхідну допомогу і візьме на себе витрати на похорон загиблого хлопчика.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com