Астролог розповіла, що має бути на новорічному столі у рік Білого Бика

28.12.2020, 22:53
92158

Наближається Новий 2021 рік. За східним гороскопом це буде рік Білого металевого Бика. Він слідує за роком Білого Пацюка. Багато українців замислюються, що ж приготувати до новорічного столу, щоб задобрити цю примхливу тварину.

Читайте також: Погода на тиждень: що чекає українців у передсвяткові та святкові дні

Таролог і психолог Ольга Соломка розповіла у інтерв’ю LITE, що повинно бути на столі у святковий вечір. На її думку, головне не морочитися, а порадувати себе і близьких.

“Кажуть, що господарю наступного року Бику не надто сподобається, коли ви поставите на святковий стіл яловичину чи телятину, чи й взагалі щось м’ясне, але не заморочуйтесь аж надто сильно. Бо бик їсть виключно траву, а ми все-таки люди і траву рідко коли споживаємо. Тому робіть те, що подобається. Якщо вам до душі традиційна радянська обїдалівка з “шубами”, “мімозами”, олів’є, холодцем та битками – та на здоров’я, аби печінка витримала”, – розповіла експерт.

Ольга Соломка переконана, що б не було на вашому столі – нехай страви принесуть задоволення.

“Якщо ви переконаний вегетаріанець – наробіть собі салатів та наріжте фруктів. Головне, щоб усе це додавало вам радості та задоволення, ну може ще трохи здоров’я. Але їсти вночі – це сумнівна здорова перспектива. Тому прислухайтеся до порад дієтологів і зробіть щось легеньке, можливо делікатесне, чого ви собі не щодня ставите на стіл, бо головне у цей час – отримати задоволення, і від столу, і від спілкування”, – вважає експерт.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com