Астролог розповів, яким знакам Зодіаку найбільше пощастить у жовтні

5.10.2019, 22:43
45457

Астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на жовтень 2019 і сказав, що щасливчиками місяця будуть Лев, Водолій, Близнюки та Стрілець. Протягом другого місяця осені найбільше щаститиме Левам, Водоліїв та Близнюків чекає успіх у кар’єрі, а Стрільці можуть отримати нові можливості, розказав експерт “Главреду“.

Читайте також: Східний гороскоп: чи не підкладе поточний рік “свиню”

У Левів добре йтимуть справи у всьому, що стосується нерухомості, інвестицій у будівництво. Сприятливий період, щоб відвідати рідних. Можна переїжджати. Вирішити деякі питання можуть допомогти старі зв’язки. “Це буде сприятливий період, пов’язаний з приємними сімейними витратами, покупками, аж до квартир та авто”, – зазначив астролог.

Водоліям буде особливо щастити у плані кар’єри, звершень та змін у їхній діяльності, досягнення цілей. Можливий успіх у плані протекції. Багато що може вийти вирішити, однак для цього потрібно буде зламати стереотипи. “У Водоліїв з’явиться хороший шанс піднятися на саму верхівку, на найвищу сходинку п’єдесталу. Водоліям доведеться відмовитися від чогось, щоб прийти до чогось нового”, – додав експерт.

Близнюки можуть дуже вдало працевлаштуватися. На представників цього знаку чекають широкі можливості просування кар’єрними сходами й фінансові надходження. Сприятливий час, щоб поїхати за кордон заради влаштування на роботу. Можна присвятити час оздоровленню.

На Стрільців очікують нові можливості й дороги, нові проекти, плани, входження у новий колектив. Можна зайнятися справою, якою ніколи в житті не займалися, і досягти успіху в ній. Росс наголосив, що на представників цього знаку чекає везіння, успіх і просування, однак втілення планів у життя буде залежати від командної роботи.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com