Астрологи розповіли, яке ім’я партнера буде для жінки щасливим

10.01.2020, 18:50
59337

Як знайти другу половинку і побудувати міцний шлюб? Астрологи розповіли про те, яке ім’я партнера буде для жінки щасливим. Про це повідомляє “Вголос“.

Читайте також: Астролог розповів, яким знакам Зодіаку пощастить у коханні в 2020 році

Так, якщо вас звати Аліна, Анжела, Єлизавета, Світлана або Юлія, швидше за все ви маєте непростий характер через свою емоційність. Вам підійдуть темпераментні чоловіки з такими іменами, як Олександр, Владислав, В’ячеслав, Дмитро, Ілля, Леонід, Руслан і Станіслав.

Дівчата з іменами Любов, Людмила, Марина, Марія, Маргарита і Тамара – чуттєві натури, які вміють впливати на сильну стать, але не зловживають цим. Їм підійде такий чоловік, який буде щиро любити їх і бачити наскрізь, не йдучи на поводу. Щастя цим жінкам принесуть Борис, Володимир, Дмитро, Кирило або Юрій.

Віра, Надія і Катерина вміють стримувати емоції і не показувати їх коханій людині. Але незважаючи на це, вони оптимістичні і життєрадісні. Хороший союз їх очікує з чоловіками на ім’я Олексій, Борис, Валерій, Володимир, Дмитро, Ігор, Михайло, Микола, Руслан, Станіслав і Філіпп.

Власниць імен Анастасія, Анфіса, Ксенія, Софія характеризують як жінок, що звикли жити на широку ногу. Це емоційні натури, тому занадто горді і самовпевнені чоловіки, такі як Петро або Михайло, – їм не пара. Кращі партнери для них – Антон, Артем, Борис, Вадим, Віктор, Володимир, Всеволод, Ігор, Костянтин, Максим, Микита, Роман, Сергій.

Читайте також: Астрологи розповіли, яким трьом знакам найбільше пощастить у 2020 році

Дівчата на ім’я Алла, Анна, Жанна, Яна вміють глибоко відчувати і співпереживати, вони будуть щасливі в парі зі стриманим партнером. Їм підійдуть чоловіки на ім’я Антон, Анатолій, Олексій, Вадим, Віктор, Володимир, Ігор, Костянтин, Павло, Роман.

Валентина, Галина, Євгенія і Олена також вважаються незалежними і цілеспрямованими дівчатами. Але в глибині душі вони, як і інші, мріють про тихе сімейне щастя. Таким дівчатам підійдуть чоловіки зі стійким характером і величезним терпінням. Такі як Єгор, Ігор, Кирило, Петро і Яків.

Якщо вас звуть Вікторія, Ірина, Кіра або Ніна – оптимальними кандидатами для вас будуть Володимир, Віктор, Георгій, Герман, Євген або Сергій. Дівчата з цими іменами прагнуть тримати баланс між особистим життям і роботою, вони вибирають рівних собі чоловіків, оскільки не люблять підкорятися або, навпаки, бути лідером у сім’ї.

Дарина, Наталія, Ольга і Тетяна характеризуються астрологами як примхливі особистості з мінливим настроєм. Для них підійдуть сміливі чоловіки: Андрій, Анатолій, Антон, Володимир, Віктор, Єгор, Ігор, Микита, Олег, Роман, Сергій, які здатні пом’якшити гарячу вдачу коханої.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com