Астрологиня назвала знаки зодіаку, у яких “душа нарозхрист”

27.08.2021, 22:29
99669

Є люди, які ретельно приховують свої емоції, про які говорять, що вони — “застебнуті на всі ґудзики”. Їхня протилежність — ті, у кого непотайна душа.

Читайте також: У Насті Каменських є співачка-двійник (фото)

Ці знаки ніколи не стримують себе, і все можуть легко зрозуміти, що у них на душі. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які ніколи не приховують свої почуття, пише ТСН.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви, незважаючи на властиві їм чванливість і зарозумілість, не вміють тримати в собі почуття, які їх переповнюють, — як позитивного, так і негативного характеру. Їм обов’язково треба з кимось поділитися тим, що вони знають, вміють або пережили. До того ж їх абсолютно не бентежать інтимні подробиці того, що вони розповідають, головне для представників знака — домогтися, щоб їх вислухали, і пораділи за них або, навпаки, поспівчували.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці рідко заздалегідь обмірковують те, що хочуть сказати: їхня мова часто нагадує потік свідомості, через що вони можуть проговоритися про те, що хотіли б зберегти в таємниці від оточення. Зрозуміло, вони тут же схаменуться, але відіграти історію назад вже не можна — недивно, що всі люди, які оточують представників знака, в курсі їхніх особистих і професійних справ і проблем, якщо вони існують. Приємного в такому стані справ, звичайно, мало, але Стрільців не переробиш.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії — люди довірливі, можна навіть сказати, занадто: вони готові обговорювати навіть дуже особисті питання з малознайомими, а іноді і зовсім незнайомими людьми. Їм здається, що саме від них вони можуть почути важливу пораду, який допоможе їм вирішити важливу проблему, і іноді це дійсно їм допомагає. Втім, іноді бути занадто відвертим їх змушує власна недбалість, — вони говорять без зупинки, плутаючи те, чим можна ділитися з сторонніми, з тим, про що краще промовчати.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com