Аудитори знайшли у дорожників Київської області порушень на 29 мільйонів

21.08.2019, 20:48
38332

Аудитори виявили в роботі Служби автодоріг Київської області порушення на 29 млн грн. Про це в середу, 21 серпня, повідомила прес-служба Державної аудиторської служби України.

Читайте також: Під Києвом зловмисники побили і викрали дитину

Зазначається, що аудитори проводили ревізію Служби автомобільних доріг у Київській області за період з березня 2018 року по березень 2019 року і ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності служби за період з березня 2015 року по лютий 2018 року. За результатами перевірки аудитори виявили, що порушення призвели до втрат на майже 487 млн ​​грн.

Все це сталося через підрядні організації ДП Київське обласне дорожнє управління ВАТ ДАК Автомобільні дороги України та ПрАТ Комунтранс. Компанії завищували вартість виконаних робіт з експлуатаційного утримання доріг.

″У бухгалтерському обліку служби встановлено заниження кредиторської заборгованості на загальну суму понад 26 млн грн; завищення вартості необоротних активів (капітальних інвестицій) на загальну суму майже 1,3 млн грн; заниження в обліку вартості активів (незавершеного будівництва) на суму понад 591 тис. грн″, – йдеться в повідомленні.

Аудитори вимагають від Служби автомобільних доріг усунути всі виявлені порушення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com