Аваков прокоментував легалізацію марихуани

17.09.2019, 21:10
42461

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що для легалізації марихуани немає ні законодавчого процесу, ні процедури. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Читайте також: “Порошенко готує переворот, тому залишаємо Авакова”: ЗМІ сфотографували переписку нардепа у Раді (фото)

За його словами, це питання буде піднято Міністерством охорони здоров’я.

″Щодо питання медичного використання марихуани. У нас на цю тему немає ні законодавчого забезпечення, ні процедури, ні філософії. Минулий уряд обговорював його “з голосу”, без єдиного документа. Я проголосував проти, бо не зрозуміло, що пропонується. Якщо це питання знову буде піднято Міністерством охорони здоров’я, я відмовлятимусь мотивовано до тих пір, поки ми не виробимо єдиний конструктивний підхід″, – заявив міністр.

Також він зазначив, що це питання має обговорюватися за участю медиків, Міністерства внутрішніх справ і релігійних організацій.

″Це питання має обговорюватися професійно, за участю медиків, МВС, релігійних організацій. Для того, щоб розібратися, де є і червона лінія, за яку ми не можемо зайти, в тому числі з урахуванням взятих на себе Україною зобов’язань в рамках відповідних міжнародних договорів. І якщо ми в уряді прийдемо до цього питання, має обговорюватися саме загальне бачення″, – додав Аваков.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com