Аваков спитав у Гройсмана про те, хто випустив літак до Москви з Бойком та Медведчуком на борту

27.03.2019, 20:35
18350

Попри на заборону авіасполучення між Україною і Росією, 22 березня в Москву  з Києва вилетіли кандидат в президенти, позафракційний нардеп Юрій Бойко і голова політради ″Опозиційної платформи – За життя″ Віктор Медведчук, заявив на засіданні уряду 27 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Відео його виступу опублікував в Facebook нардеп від ″Народного фронту″ Антон Геращенко.

Читайте також: Програма “Турбота”: Аваков розповів, як у штабі Порошенка підкуповують виборців коштами із держбюджету (відео)

″Минулого тижня Юрій Бойко і Віктор Медведчук зробили несподіваний візит до Москви і зустрілися там з самим, страшно сказати з ким – з прем’єром РФ Медведєвим! У багатьох громадян, і у мене особисто, це викликало обгрунтоване обурення. Так, це правда, що в кримінальному кодексі України немає покарання за зустріч лідерів окремої політичної партії з прем’єр-міністром держави агресора – Російської Федерації″,– йдеться у повідомленні.

Геращенко переконаний, що кожен має дати свою морально – політичну оцінку таких дій, наприклад не проголосувати за їхню політичну силу.

″Однак залишається питання, а який ж високопосадовець в Україні погодив можливість прямого перельоту між Києвом і Москвою для одного єдиного чартеру – літака належить Віктору Медведчуку? Міністр МВС Арсен Аваков? Ні! Прем’єр – міністр Володимир Гройсман? Ні! Виключимо також міністра оборони Степана Полторака, міністра закордонних справ Павла Клімкіна, міністра охорони здоров’я Уляну Супрун, міністра освіти Лілію Гриневич та інших міністрів.Тоді хто ж це високопосадовець, який погодив прямі перельоти В. Медведчука і Ю. Бойко в Москву? Саме так поставив питання Арсен Аваков сьогодні на засіданні Кабінету″,–відзначив Геращенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com