Аваков звернувся до ЦВК з проханням переглянути рішення про участь Клюєва у виборах

3.07.2019, 10:51
31598

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернувся до Центральної виборчої комісії з проханням переглянути рішення комісії щодо Андрія Клюєва, якого Верховний Суд зобов’язав зареєструвати кандидатом у нардепи. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Читайте також: Суд дозволив Андрію Клюєву йти на вибори

Аваков направив до комісії листа. “Після довгого дня роботи української команди на чолі з президентом Зеленським в Торонто – хоч в Україні вже настала ніч – провів селекторну нараду з підрозділами МВС України по ситуації, що склалася. За результатами – направив до ЦВК лист. Сподіваюся, що він послужить підставою для прийняття ЦВК рішення про зняття з участі у виборах Андрія Клюєва”, – написав міністр.

Читайте також: Андрія Клюєва викликали на допит до ГПУ

У своєму зверненні він зазначив, що Клюєв 2014 року виїхав за межі країни та не проживав останні 5 років на території України. Крім того, Клюєв навіть не перетинав український держкордон. В разі приїзду в Україну кандидата у нардепи затримали б правоохоронці, бо він перебуває в розшуку як особа, яка ухиляється від слідства та суду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com