Авіакомпанія з Франції заявила про запуск рейсу з Києва до Парижа

24.01.2019, 17:27
8867

Aigle Azur стане третім авіаперевізником на маршруті Київ-Париж. Проте є нюанси. Про це повідомляє Avianews.

Читайте також: В Україні з’являться авіаквитки від 500 гривень

Французька авіакомпанія заявила про запуск з 18 квітня прямих регулярних рейсів Київ-Париж. Літаки будуть літати три рази на тиждень між аеропортоми Орлі та Бориспіль з нетривалою нічною стоянкою в столиці України.
Згідно з опублікованим розкладом вильоти з Парижа  будуть по вівторках, четвергах і суботах о 22:00 з прильотом на наступний день в Київ о 02:10. З Києва зворотні вильоти будуть по середах, п’ятницях і неділях о 04:30 з прильотом в Париж в 07:00 наступного дня.

На маршруті компанія буде використовувати літак Airbus A320 у двокласному компонуванні, розрахованому на перевезення 12 пасажирів в бізнес-класі і 168 пасажирів в економ-класі.
Мінімальна ціна квитків від 274 євро в дві сторони за тарифом Basic, що передбачає перевезення тільки ручної поклажі вагою до 10 кг.
Якщо запуск рейсів буде успішним французька компанія стане третім авіаперевізником на маршруті Київ-Париж. Польоти між київським аеропортом “Бориспіль” і аеропортом Парижа Шарля-де-Голля вже виконують Air France і МАУ.

Варто відзначити, що чинна міжурядова угода між Україною та Францією передбачає, що на повітряному маршруті Київ-Париж може працювати тільки одна авіакомпанії від кожної з країн, яким дозволено виконувати 14 рейсів на тиждень. Відтак, для допуску на лінію Aigle Azur Україна і Франція повинні змінити умови  угоди про повітряне сполучення між державами або з нього лінії має піти Air France.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com