Авіакомпаніям США заборонили літати над Венесуелою через заворушення

1.05.2019, 10:46
23099

Американським компаніям заборонили літати над Венесуелою, де зараз тривають заворушення, повідомляє ТСН з посиланням на Іnterfax.

Читайте також: Протестувальників у Венесуелі почали чавити бронеавтомобілями (відео 18+)

Рішення прийняло Федеральне управління цивільної авіації Сполучених Штатів. Крім того, усім авіакомпаніям наказали залишити країну протягом 48 годин.

Обмеження вводяться щодо “всіх авіаперевізників і комерційних операторів США, всіх осіб, які володіють повноваженнями на підставі сертифікатів пілота, виданих Управлінням цивільної авіації”. Винятки, коли оператори є іноземним авіаперевізником.

Причина такого рішення – політична нестабільність і заворушення, які активізувалися у країні. Усе це становить небезпеку для польотних операцій, йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, на вулиці столиці Венесуели вийшла велика кількість протестувальників. Серед них є військові. На оприлюдненому відео, яке зняв невідомий автор на вулицях столиці, одні військові беруть під контроль зброю та техніку інших. Йдеться про район військової авіабази в Каракасі, де лідер опозиції Хуан Гуайдо оголосив про фінальну стадію повалення режиму Ніколаса Мадуро.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com