Авіаремонтний завод у Луцьку в зоні ризику: містян просять евакуюватися

18.03.2022, 13:46
114880

Мер Луцька Ігор Поліщук після ракетного удару окупантів поблизу аеропорту у Львові звернувся до місцевих жителів із проханням відселитися якнайдалі від авіаремонтного заводу.

Читайте також: У Львові російські ракети знищили завод

Про це він сказав у відеозверненні.

“На жаль, ранковою новиною для всіх нас стало, що поруч зі Львовом ракетами обстріляли авіаремонтний завод. Всі ви знаєте, що в нас в Луцьку є завод “Мотор” і, на превеликий жаль, він теж знаходиться в зоні ризику. Ми не знаємо, чи буде удар чи ні, але сьогодніші події показують, що це може статися. Тому слід подбати про свою безпеку завчасно. Звертаюся до жителів, які живуть поруч заводу: переїдьте у більш безпечне місце”, – сказав він.

За його словами, це стосується мешканців будинків, які розташовані ближче до заводу. Для тих, хто не зможе знайти альтернативу, де можна було б оселитися на найближчий час, мер радить звертатися до секретаря Луцької міськради. Він проконсультує і сприятиме поселенню людей.

“Без паніки, за можливості переїдьте до ваших родичів, друзів чи колег, які готові вас прихистити. Для того, щоб ви були у безпеці. Сьогодні нам краще перебрати із заходами безпеки, ніж завтра рахувати жертви”, – додав міський голова.

Також Поліщук закликав тих, хто відмовиться від евакуації, бути максимально обережними під час спрацювання системи сповіщення, обов’язково спускатися в укриття.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com