“Бабуся передала”: в сесійній залі парламенту знайшли торбу з картоплею

6.11.2021, 15:14
104531

У залі українського парламенту, під робочим кріслом одного з народних депутатів, знайшли пакет з овочами. У сумці було 5 кг сирої картоплі

Під місцем одного з нардепів у залі ВРУ працівники парламенту знайшли пакет, в якому знаходилося 5 кг картоплі. Про це в кулуарах розповів перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко.

За його словами, час від часу, служба апарату та працівники державної охорони знаходять у залі засідань різні предмети, які не мають жодного відношення до робочого процесу.

Читайте також: На Буковині ДБР викрило схему контрабанди цигарок до Румунії. Лише одна партія коштувала понад 800 тис. гривень (ВІДЕО)

“Наприклад, нещодавно такий пакетик картоплі знайшли – але не картопля фрі, а така “картошка”, десь кілограм 5, сира”, – сказав Корнієнко. 

Він повідомив, що торбинку виявили під місцем одного народного депутата від опозиції, але не конкретизував якого саме. Також він зауважив, що картопля не була гнилою, тобто її важко було б використати у політичних цілях.

“Якби картопля були гнила, її можна було б кинути в якогось доповідача, чи в уряд”, розповів посадовець, не виключаючи, що картопля потрапила в парламент як передача від родичів. “Може, комусь бабуся передала”, – висловив припущення Корнієнко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com