Бачила веселку: жінка, яка пережила клінічну смерть розповіла про рай

25.08.2020, 22:21
82378

Мешканка Великої Британії, яка назвалась Фейт розповіла про рай. Про це пише видання Express. 

Читайте також:  П’яний майор на авто збив трьох курсанток Військового коледжу, одній з них загрожує ампутація ніг (фото)

Жінка розповіла, що це сталося в Іраку, де вона потрапила в аварію на машині. Серце Фейт зупинилося, але лікарі змогли знову запустити його і через кілька днів жінка прокинулася в лікарні.

Вона розповіла, що почуття складно описати словами. Фейт оточував красиве, дуже приємне світло схоже на дуже яскраву веселку. Вона ніби дивилася на світ зверху. Жінка бачила власне закривавлене тіло і людей, які намагалися допомогти.

Навколо себе вона бачила красиві пейзажі з великою кількістю зелені, а також чула чудову музику, яку складно порівняти з тим, що Фейт доводилося чути раніше. При цьому вона відчувала незвичайне тепло і спокій. На думку Фейт, вона побувала в раю.

Тим часом лікарі вважають, що навколосмертні переживання пов’язані з роботою мозку. Відомо, що кисневе голодування запускає галюцинації. Багато людей, які пережили клінічну смерть, описують схожі картини і цьому теж є пояснення – перші дослідження, які проводилися з цього питання, отримали велику популярність, а їх учасники були в основному релігійними людьми і найчастіше описували те, що цілком вкладалося в їх картину про загробне життя.

Деякі пацієнти пам’ятають деталі обстановки або особи лікарів, але і цьому є наукове пояснення, пов’язане зі спробами мозку врятуватися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com