Байден готовий закрити кордон із Мексикою

27.01.2024, 18:03
153289

Після того, як силовики в Техасі взяли під контроль кордон із Мексикою, президент США Джо Байден закликав законодавців ухвалити погоджений в Сенаті законопроєкт, який дозволить закрити південний кордон у разі кризи з мігрантами.

Читайте також: Родичі полонених не підтвердили особливих прикмет загиблих у катастрофі Іл-76 — Координаційний штаб

Про це йдеться у повідомленні на сайті Білого дому.

Американський президент нагадав, що ще два місяці тому доручив своїй команді розпочати переговори у Сенаті, щоб вирішити питання захисту кордону, і дорікнув законодавцям за зволікання.

“Ось вже кілька тижнів вони цим займаються… Те, що було узгоджено, могло б – якби було ухвалено у законі – стати найжорсткішим та найсправедливішим набором реформ для убезпечення кордонів”, – наголосив Байден.

Президент США запевнив, що без вагань ухвалить рішення про закриття кордону, якщо отримає відповідні повноваження, які передбачені в законопроєкті.

“Якби мені надали такі повноваження, я б скористався ними того дня, коли підпишу закон. Убезпечення кордону за допомогою цих переговорів – перемога для Америки. Для всіх, хто вимагає посилення контролю, це спосіб зробити це. Якщо ви серйозно ставитеся до кризи, ухваліть двопартійний законопроєкт, і я його підпишу”, – зазначив Байден.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com