Байден заснув під час зустрічі з прем’єром Ізраїлю (відео)

30.08.2021, 11:00
99831

Президент США Джо Байден заснув під час зустрічі з прем’єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннет. Інцидент потрапив у відеокамери журналістів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

У цей момент якраз говорив Беннет. У якийсь момент він зрозумів, що Байден його вже не слухає і продовжив свою промову, але вже не звертаючись до президента.

Нагадаємо, Байден отримав прізвисько Sleepy Joe (Сонливий Джо) через випадки, коли він втрачав нитку розмови або візуально виглядав сонливим на заходах.

Раніше американський президент осоромився під час наради по відеозв’язку, коли один з помічників вказав йому на “залишок сніданку” на підборідді. Глава держави обговорював з губернаторами ситуацію з лісовими пожежами в країні. При цьому у нього на підборідді було видно невелику пляму. У якийсь момент Байдену передали записку. Він прочитав її, витер підборіддя лівою рукою, подивився на пальці, а потім підніс їх до рота і ще раз витер. Журналісти відзначають, що після цього Байден “підірвав власну спробу вийти зі становища”. Глава держави заметушився, взяв картку зворотною стороною і продемонстрував зміст записки.

А до цього Байден переплутав колишніх президентів США Дональда Трампа і Барака Обаму. Це сталося під час виступу глави Білого дому в штаті Пенсільванія. Політик заявив, що у 2009 році “тодішній президент Трамп” доручив йому зайнятися виведенням із кризи автомобільної промисловості. Байден тут же виправився і заявив, що мав на увазі Обаму. Те, що відбулося він назвав обмовкою за Фрейдом.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com