Бандитські розбірки: повідомили деталі стрілянини у Харкові

25.10.2019, 18:11
48894

Постраждалі внаслідок стрілянини в Харкові були членами бандитського угруповання, повідомив глава поліції області Валерій Сокуренко, повідомляє 25 жовтня УНН.

Читайте також: Підірвав себе гранатою: один із нападників харківської стрілянини вкоротив собі віку

″Особи встановлені – і покійного, і… – вони належать до людей, які порушують закон системно, це бандитське буле угруповання. На деяких з них це було третій замах″, – розповів він.

Він додав, що особа кілера також встановлена, ним виявився раніше судимий житель Донецької області з міста Горлівка.

Як відомо, в Харкові біля супермаркету на парковці сталася стрілянина 25 жовтня. За неофіційними даними із ЗМІ, кілери скоїли замах на Георгія Ісакова, якого вважають соратником організатора бійцівського клубу “Оплот” Євгена Жиліна, убитого в Москві в 2016 році.

За однією з версій, убитий у перестрілці – не Ісаков, а Володимир Борох на прізвисько “Тайсон”, помічник Ісакова. Сам Ісаков, за цими даними, наразі знаходиться в лікарні з проникаючим пораненням грудної клітки.

На життя Георгія Ісакова раніше також було скоєно замах. У 2016 році в чоловіка стріляли двоє уродженців Донецької області. Їх і замовника нападу заарештували. У травні 2018 року Ісакова затримувала СБУ за підозрою у зберіганні бойової зброї.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com