“Батьківщина” в Конституційному суді оскаржуватиме антинародний намір влади “перекроїти” карту Україну (відео)

17.07.2020, 16:10
78649

Юлія Тимошенко заявила, що депутати “Батьківщини” не голосували за законопроєкт № 3650 щодо ліквідації районів, яким, за її словами, порушуються права, інтереси українців та який суперечить рішенню Конституційного Суду від 2001 року та порушує чотири статті Конституції.

Читайте також: Партія “Голос” офіційно перейшла в опозицію до влади

Під час виступу у Верховній Раді вона наголосила: її команда в Конституційному суді оскаржуватиме антинародний намір влади “перекроїти” Україну, пише OBOZREVATEL.

“Цим рішенням влада, по суті, закладає ядерний вибух під Україну й розриває її на шматки. Нічого спільного з децентралізацією це не має. Це позбавлення людей їхніх прав і обмеження їхніх можливостей”, – зазначила Тимошенко.

Лідерка партії зауважила, що план влади “перекроїти” карту України прямо суперечить рішенню Конституційного суду від 2001 року та порушує чотири статті Конституції.

“Якщо ви зараз цей злочин чините, то ми йдемо в Конституційний суд. Ця вакханалія буде припинена. Не йдіть проти людей, не здавайте країну і не зраджуйте її!” – закликала Тимошенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com