Батько наймолодшого моряка розповів про здоров’я сина та його плани на майбутнє

9.09.2019, 19:14
41185

Звільнений із російського полону український моряк Андрій Ейдер перебуває у лікарні. Зараз він не може довго ходити через проблеми з ногою, але після лікування має намір продовжити службу. Подробиці про стан звільненого моряка розповів його батько Дмитро Ейдер, передає ″Обозреватель″.

Читайте також: Український моряк, якого звільнили з полону зробив своїй дівчині пропозицію у лікарні

За словами батька моряка, колишній бранець Росії наразі проходить повний курс обстежень.

Ейдер залишатиметься в лікарні, поки йому не скажуть, що він може вийти. Батько розповів, що син поки не може довго ходити, сидіти, стояти, йому постійно треба рухатись. Не може це довго робити, починає боліти коліно. Він сказав: коліно хрумтить так, ніби курку розрізаєш по хрящу.

Батько моряка зазначив, що син скаржився на погану медичну допомогу в російській в’язниці. ″Казав, що найбільш компетентні лікарі були в СІЗО ″Лефортово″, всі інші медики були дуже погані, могли лізти в рану без рукавичок. Могли братися перед цим за ґрати у в’язниці, а потім лізти йому в рану. Він там обурювався, але його ніхто не слухав″, – розповів він.

Зараз моряк почувається краще, за словами Дмитра Ейдера, його ″стан задовільний″.

″Він у гарному настрої, зробив пропозицію своїй дівчині, і вона дала згоду, тому через рік буде весілля… Я його стараюся не турбувати просто так. До нього приїхала його дівчина. Я намагаюся, щоб вони залишалися удвох, нехай поки між собою поспілкуються″, – розповів він. ″Він хоче йти вчитися на офіцера, далі служити і поки що не бачить для себе іншого майбутнього, ніж служба в ВМС″, – додав Ейдер-старший.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com