Батьку загиблої Каті Гандзюк погрожують та встановили за ним стеження

21.02.2019, 22:12
13230

Віктор Гандзюк, батько загиблої активістки Каті Гандзюк, повідомив, що за ним встановили стеження та він отримує дзвінки з погрозами.

Читайте також: Стало відоме ім’я ще одного причетного до вбивства активістки Гандзюк

Батько активістки Катерини Гандзюк Віктор заявив, що отримує незрозумілі телефонні дзвінки та відчуває стеження. Про це повідомляє “ТСН” з посиланням на “Громадському”.

Чоловік вважає, що звільнений під заставу очільник Херсонської облради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства, вдається до залякування свідків.

“Перебуваючи на волі, Мангер впливає на слідство. Вдається до залякування свідків. Від моменту попереднього судового процесу я особисто відчув за собою стеження. Став отримувати незрозумілі телефонні дзвінки”, – розповів Віктор Гандзюк.

Також батько вбитої активістки заявив, що багато свідків отримують погрози і деякі з них бояться далі свідчити. “Деякі готові відмовитися від свідчень. Боюсь за свою безпеку і я. На жаль, МВС не здатне забезпечити безпеку мені та свідкам. Ми двічі просили надати охорону. Нам відмовили”, – заявив Віктор Гандзюк.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com