“Бережіть своїх дітей, сім’ї”: дружина Соболєва розповіла страшні деталі вбивства свого 3-річного сина (відео)

4.12.2019, 16:51
55554

Депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв розповів разом з дружиною про подробиці ночі, коли через замах загинув їхній маленький син, повідомляє в середу, 4 грудня, ″Страна″.

Читайте також: “Багато квітів і сльози рідних”: поховали 3-річного сина депутата, якого жорстоко розстріляли у Києві (відео)

″Синок каже: ″Мамо, а куди ми далі їдемо?″. А я кажу – ″Додому їдемо″. А тато каже – ″Ні, ми собаці їдемо будку купувати. Щоб він не замерз″, – розповіла дружина Соболєва.

За словами депутата, цуценя сім’я завела кілька місяців тому.

″Моя дружина три місяці тому собачку побачила і поселила його у нас. Але вже було холодно, він кричить. Ось, поїхали будку купити. Приїхали″, – уточнив він.

При цьому дружина депутата стверджує, що відразу розпізнала звук пострілу і сказала чоловікові “натискати на газ”.

″Цей постріл. Я розумію, що це був саме він. Кажу чоловікові: “Швидко, натискай на газ”. Дивлюся – начебто живий. А потім я повертаюся і бачу, що у моєї дитини немає половини голови. Я вам єдине хочу сказати – бережіть своїх дітей, сім’ї″, – додала вона.

Нагадаємо, 4 грудня Шевченківський районний суд Києва відправив під арешт на два місяці без права застави підозрюваного у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com